SOSY I DRESSINGI DO CARPACCIO
SOSY DO CARPACCIO
SOSY I DRESSINGI DO CARPACCIO I MIĘS CIĘTYCH
Oferta obejmuje sosy oraz dressingi w postaci płynnej dedykowane do mięs ciętych. Głównymi typami sosów są zimne sosy majonezowe lub majonezowo-musztardowe. Ponadto, oferujemy dressingi, sosy vinegret i oliwy z oliwek lub oleje z wtrąceniami przypraw i ekstraktów.
Dostępne opakowania:
Dostępne opakowania:
- saszetka stick: 5g – 30g,
- saszetka 4-zgrzewowa: 30g - 120g,
- 3D monodoza (saszetka-buteleczka): 20ml lub 40-50ml,
- cup: 25g (51mm średnica), 35g (65mm średnica), 40g-80g (75mm średnica),
- worek z korkiem-lejkiem: 5L lub 10L,
- wiadro 5kg i 10kg.
Produkty dostępne tylko w chłodniczych warunkach przechowywania.
Przykładowe warianty smakowe sosów i dressingów:
- Sos musztardowo-koperkowy lub musztardowo-pomarańczczowy,
- Sos musztardowo-miodowy lub z nutą pomarańczy/koprem,
- Sos sojowo-imbirowy,
- Sos vinegret,
- Autorski dressing do carpaccio,
- Oliwa z oliwek,
- Oliwa z oliwek z oregano,
- Oliwa pikantna,
- Oliwa z czosnkiem niedźwiedzim,
- Oliwa z suszonymi pomidorami.
|
Ilość saszetek w kartonie |
Ilość kartonów na palecie |
Ilość saszetek na palecie |
10g |
1500 |
36 |
54 000 |
20g |
1000 |
30 |
30 000 |
25g (oliwa) |
600 |
30 |
18 000 |
30g |
700 |
30 |
21 000 |
40g |
500 |
30 |
15 000 |
50g |
450 |
30 |
13 500 |
70g |
350 |
30 |
10 500 |
90g |
200 |
30 |
6 000 |
150g |
150 |
30 |
4 500 |
Buteleczka 50g |
300 |
36 |
10 800 |
Buteleczka 20g |
600 |
45 |
27 000 |