SOSY DO SERÓW I KULEK SEROWYCH
SOSY DO SERÓW I KULEK SEROWYCH
SOSY DO SERÓW I KULEK SEROWYCH - DODATEK W FORMIE SASZETKI
W ofercie znajdują się sosy płynne dedykowane do serów świeżych (np. twaróg, serek wiejski), miękkich (mozzarella, feta, ricotta, bryndza), pleśniowych (gorgonzola, camembert, brie) oraz sosy do kulek serowych (mrożonych).
Sosy do serów dostępne są w opakowaniach:
- saszetka stick: 5g – 30g,
- saszetka 3 lub 4-zgrzewowa: 30g - 120g,
- 3D monodoza (saszetka-buteleczka): 25ml lub 40-50ml,
- opakowanie typu cup: 25g (51mm), 35g (65mm), 40g-80g (75mm).
- worek z korkiem-lejkiem: 5L lub 10L,
- wiadro 5kg.
Sosy występują w odmianach: w warunkach chłodzonych lub nadające się do mrożenia (brak rozwarstwiania pod odmrożeniu).
Przykładowe warianty smakowe sosów do serów:
- Sos żurawinowy,
- Sos borówka amerykańska,
- Sos jabłko, rodzynki, ciastka,
- Sos pomarańcza lub czerwona pomarańcza,
- Sos morwa lub morela,
- Sos wiśniowy,
- Sos malinowy.
Sosy do kulek serowych jako dodatek w saszetce - całe danie w formie chłodzonej:
- Sos musztardowo-miodowy,
- Sos musztardowo-koperkowy,
- Sos musztardowo-pomarańczowy,
- Sos gruszka imbir,
- Sos malinowy,
- Sos jagodowy,
- Sos czerwona porzeczka,
- Sos czarna porzeczka,
- Sos teriyaki,
- Sos słodkie chilli,
- Sos słodkie chilli pikantny,
- Sos chilli mango,
- Sos borówka amerykańska.
|
Ilość w kartonie |
Ilość kartonów na palecie |
Ilość na palecie |
10g |
1500 |
36 |
54 000 |
20g |
1000 |
30 |
30 000 |
25g (oliwa) |
600 |
30 |
18 000 |
30g |
700 |
30 |
21 000 |
40g |
500 |
30 |
15 000 |
50g |
450 |
30 |
13 500 |
70g |
350 |
30 |
10 500 |
90g |
200 |
30 |
6 000 |
150g |
150 |
30 |
4 500 |
Buteleczka 50g |
300 |
36 |
10 800 |
Buteleczka 20g |
600 |
45 |
27 000 |