GLAZURY I MARYNATY DO MIĘS
GLAZURY I MARYNATY DO MIĘS
GLAZURY I MARYNATY DO MIĘS
Marynaty i glazury do mięs i dań mięsnych pozwalają osiągnąć odpowiednie walory smakowe potrawy oraz zapewnić kruchość i delikatność mięsa po obróbce termicznej.
Marynaty i glazury według własnych, sprawdzonych receptur dostępne w opakowaniach typu saszetka.
Marynaty i glazury według własnych, sprawdzonych receptur dostępne w opakowaniach typu saszetka.
Przykładowe marynaty i glazury do dań mięsnych:
- Marynata do rwanej wieprzowiny tzw. pulled pork,
- Marynata do mięs o smaku śliwki (ostra lub łagodna),
- Marynata do żeberek,
- Glazura ze śliwką,
- Glazura z cebulką,
- Marynata kreolska,
- Marynata barbecue,
- Marynata łagodna pomidorowa.
Ilość w kartonie |
Ilość kartonów na palecie |
Ilość na palecie |
|
10g |
1500 |
36 |
54 000 |
20g |
1000 |
30 |
30 000 |
25g (oliwa) |
600 |
30 |
18 000 |
30g |
700 |
30 |
21 000 |
40g |
500 |
30 |
15 000 |
50g |
450 |
30 |
13 500 |
70g |
350 |
30 |
10 500 |
90g |
200 |
30 |
6 000 |
150g |
150 |
30 |
4 500 |
Buteleczka 50g |
300 |
36 |
10 800 |
Buteleczka 20g |
600 |
45 |
27 000 |
Mini-kubeczek 25 g Ø 51 |
400 |
45 |
18 000 |
Mini-kubeczek 90 g Ø 75 |
125 |
45 |
5 625 |